Motorrijlessen

21nov

Motorrijlessen,

Van der Roest Rijopleiding wil graag een ruim aanbod van rijopleidingen bieden. Daarom zijn Fun on Wheels en Van der Roest Rijopleiding de samenwerking aangegaan op het gebeid van de motorrijlessen.

Fun on Wheels verzorgt een hoogwaardige opleiding door een KNMV gediplomeerde instructeur. De KNMV zorgt ervoor dat de instructeur kwaliteit biedt en op niveau blijft door jaarlijkse bijscholingen en trainingen.

Dit houdt voor jou in dat je les krijgt van een instructeur die zelf ook motor rijdt en tijdens de lessen volgt op de motor. Je wordt niet alleen opgeleid om te voldoen aan de eisen van het CBR-examen, maar er wordt ook aandacht besteed aan zaken als risicoperceptie en bochtentechniek. Er wordt dus extra kennis en vaardigheid meegegeven om te zorgen dat jij met de motor op stap gaat en niet andersom.

Zoals de naam van de rijschool aangeeft is de fun factor in grote mate aanwezig tijdens de lessen. Motorrijden doe je uiteindelijk voor je plezier en je instructeur zal dit dan ook uitstralen, vooral door een positieve benadering. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige communicatieapparatuur.

Fun on Wheels  gebruikt  compacte en wendbare lesmotoren.

Les prijs individueel (60 min.) € 44,

Les prijs duo € 39,-

Totaalpakket 20 lessen en 2 examens (AVD en AVB) individueel      € 1178,-

Examen voertuigbeheersing (AVB) € 122,50

Examen verkeersdeelname  (AVD) € 223,-

Herexamen AVD € 195,20

Voor informatie over de motorrijlessen kunt u contact opnemen met Roelof Meijer.

Telefoon: 050-5016502

Mobiel: 06-11063032

E-mail: info@funonwheels.eu